Forlaget e-erotika.dk udgiver brugslitteratur til fremme af fantasifuld onani.Hent E-BOG
Mænd i knibe 1
14 noveller - 117 sider. Sextortur af mænd.

Matematik for viderekomne
. . . Vincent tænkte på matematik så det næsten kunne høres. På talrækker, på komplekse formler, på topologi og alle de vanskeligste matematiske emner som han kendte. Men allermest tænkte han på Patricias hånd der holdt om hans nosser og på en blinkende skalpel som hun - i hans forestilling - holdt i den anden hånd. Det fik hans pik til at stritte vildt, vedholdende og ukontrolleret. Han ønskede næsten at Patricia ville . . .
"Umuligt," sagde Patricia, "han tænker for meget på sex, ikke engang udsigten til at blive kastreret kan få ham til at koncentrere sig."
Vincent kom til sig selv. "Neeej, I må ikke . . . jeg vil ikke være matematiker, jeg hader matematik! . . ."

Spejderpige
En ældre herre betaler en spejderpige penge for at få sex. Det kommer han til at fortryde.

"Jeg har plukket blomster!" siger hun og holder et bundt brændenælder ned til mandens næse, "det er så romantisk med blomster, synes du ikke?" Derpå gnider hun mandens pik med de hotte planter, til den er lige så rød som hans nosser (og hans kinder; hvilket kan skyldes, at han hænger med hovedet nedad, men nok mest kan tilskrives de usædvanlige omstændigheder hvorunder han gør det).
Manden hyler højt:
"Åh, det brænder, det brænder, jeg kan ikke holde det ud."
"Det blir du nødt til," siger pigen, "du har betalt for det."
Hun fortsætter, "det går heller ikke du er så højrøstet, for nu er vi nået til sidste del."
Med et hurtigt tag giver hun manden en knebel i munden. Hun griber sin kniv og holder den mod mandens pik.
"Jeg skal hjem nu, men om et øjeblik ved du hvad spejderpiger gør med liderlige gamle mænd, de skærer pikken af dem."

Myreprinsessen
En liderlig missionær bliver ædt af myrer - de blødeste dele først . . . Rundt om stod ophidsede indfødte som råbende fulgte med i skuespillet. De pegede grinende på missionærens kønsdele der vrimlede med myrer. Kun en gang kom to indfødte hurtigt hen til ham. De skar hans øjenlåg af og flygtede derpå grinende mens de bankede hærmyrer af fødderne. Efter yderligere en time var hans øjne spist, og snart efter var hans mund så fulgt af myrer at han blev kvalt. Hans sidste tanke gik til høvdingedatteren. Nu vidste han hvorfor hun blev kaldt for myreprinsessen.