Forlaget e-erotika.dk udgiver brugslitteratur til fremme af fantasifuld onani.Hent E-BOG
Mænd i knibe 2
20 noveller - 120 sider. Sextortur af mænd.

Victoria
"Du er vokset Michael," sagde Victoria til den unge fyr som stod genert og krammede sin hue, da hun åbnede døren. "Du var en lille dreng sidst vi legede sammen, men selv om du er blevet større, kan jeg stadig svinge pisken over din bagdel. Det bliver naturligvis ligesom i gamle dage - uden bukser på! Kom ind, vi begynder med det samme!"

Indiansk tortur
. . . To af dem gik om bag Red. De stak ham hårdt i enden med de spidse kæppe. Red gav et hyl for hvert stik. At give lyd fra sig under tortur er efter indiansk opfattelse det mest skamfulde man kan gøre. Indianere er opdraget til at udholde tortur i tavshed. Derfor var det en særlig fornøjelse for dem at tortere hvide mænd som græd og skreg. Det vidste vi. Desuden fik squawerne altid førsteretten som en særlig ydmygelse. Trods smerten, eller måske på grund af den, fik Red erektion og skød hofterne frem som om han bollede den friske luft. Hans bevægelser fik squawerne til at grine højt og de små piger til at fnise. Men det med at gøre ondt var først lige begyndt.
. . .
Flokken vendte sig mod mig. De trak mig ud af buret og hen mod stativet hvor Red havde hængt. Da de løftede mig op på Reds plads bemærkede jeg et nyt ansigt blandt indianerpigerne. Det var den pige mig og Red havde mødt ved floden i aftes. Endnu engang fortrød jeg det sjov vi havde haft med tøsen.

Bikerpiger
. . . "Se," sagde Jennifer, "hans pik vokser."
Jennifer tog fat i et af mandens kønshår og trak i det til huden omkring det dannede en lille top, inden håret med et plop forlod sit trygge levested. Manden med den voksende pik, som var ved at få sine kønshår trukket ud, gav et ufrivilligt spjæt. Han lå på et bord, og de øvrige kvinder der stod rundt om bordet, lo hver gang han spjættede. Manden lo ikke. Han syntes ikke det var morsomt at få kønshårene trukket ud af en køn 15 årig pige med rødt hår, fregner og opstoppernæse. Her til en slank krop med et lækkert svaj i de velproportionerede hofter og et par forførende små buler i den tynde T-shirt. Men han havde ikke noget valg. Det sørgede rebene om hans håndled og ankler for. De fastholdt ham på bordet i en ydmygende stilling med hænderne over hovedet og vidtspredte ben . . .